Alla inlägg under april 2011

Av Madeleine Sundström - 10 april 2011 07:31

Jaha då va kalas 1 avklarad och kalas 2 kvar sen är det färdigt med kalas iaf för våran del :)

Gårdagen va riktigt underbar och de va så mysigt att ha nästan ALLA samlade igen! Va ju någon som saknades men han skulle komma förbi någon annan dag sa han!

Elias fick så mkt fina saker och kläder! Av min älskling så fick han en bobby car fast i en Volvo modell :) Så himla läcker :)

Att äta godsaker med händerna är då ingen hitt för min son :P han smulade sönder en mockaruta och kastade ner på golvet och tårtan den slog han på och kastade bort tallriken :P haha min unge vill inte bli kladdig :P

Hade en sån underbar dag och kväll! Jag,älskling och Elias käkade pizza sen när alla hade dragit :) va så gott så!

så nu är det snart dax för kalas 2! Sen är det bara att börja packa mer och mer och ta ner saker från väggarna och sånt skit som ska göras :P Snart flytt och jag kan inte längta mer alltså :) aja nee nu ska jag leka med sonen lite innan man ska ta och dammsuga och diska!

 

Ha en fortsatt trevlig helg alla!

 

Älskling min, Jag älskar dig så otroligt mkt, och aldrig ska någon eller något få komma mellan oss! Våran kärlek till varandra är för stark för att kunna förstöras! Med dig är jag lycklig och när jag ser dig med Elias så blir jag så varm och glad, är så otroligt lycklig över att ni kommer så bra överens och man ser verkligen hur han lyser upp som en sol när du kommer! Bara du och Elias i mitt hjärta <3<3

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 9 april 2011 10:16

Jaha då börjar man bli klar i stort sätt här hemma!

Bara lite små saker som ska göras och så väntar man på att älsklingen ska komma med köksbordet+stolarna och cars dukarna och ballongerna :P Glömde ju kvar de i bilen igår, ibland har man då inte hjärnan med sig!

Aja men golvet är dammsuget och torkat och bordet har jag flyttat in i vardagsrummet och Elias ALLA leksaker hamnade inne i köket istället! :)

Fick ringa pappa imorse och be han komma ner med deras dammsugare eftersom när jag skulle tömma dammsugarpåsen i min dammsugare så såg jag att den va trasig och jag har inte fler! vet inte om de går att köpa i affären heller för dammsugarpåsen är så himla liten! men men tur så va pappa vaken och kom ner med dammsugaren :) och den va lite tyngre än den jag har så Elias lyckades aldrig välta omkull den  men sen när jag skulle skura golvet så såg Elias ut som bambi på hal is :P såg jätte roligt ut men fick fortsätta sen när han hade lagt sig för att vila en stund! så nu är de oxå färdigt! Bara tårtan och ballongerna som ska upp och såklart så måste jag fixa mig :P kanske man skulle ta nu när skutten min sover :) Måste ju se ut som en människa och inte som ett lik lr spöke när man har kalas idag heller :P Jaha ne nu ska jag leta kläder och det är ett rent helvete må jag säga, vill ha nya kläder, en hel ny garderob skulle inte skada :P haha men får handla kläder till mig själv den dagen man har jobb eftersom dom pengarna jag lever på idag går mest till Elias! Han är ju nr 1 :) Ne nu har jag inte tid att sitta här längre :)

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 7 april 2011 20:31

Igår så fick min son en riktigt bra födelsedag :) paketöppning och en massa fika och saft och glass :) Han förtjänade en bra dag och de tror jag nog att han fick oxå :) skrutten va helt slut på kvällen men sov ändå orolig under kvällen och natten! böckade jätte mkt och vaknade och grät ett antal ggr och så va han vaken mellan 00:30 till 02:30 och pratade en massa och sen vaknade han vid halv 6 igen och då fick han välling och sova vidare bredvid mig och sen upp vid 06:45! Så idag har de varit en riktig slö dag, inte mkt som har gjorts förutom att tvätta,vika tvätt och hänga tvätt och leka med skrutten så pass mkt man har orkat! Har även varit gnäll och gråt och skratt under dagen så jag funderar på om de är mer tänder på väg! han va även krånglig med att läggas så man höll på bra länge men nu sover han efter mkt gråt och böckande!

 

Imorron är de mkt som ska göras, de ska städas,diskas,laga mat,möblera om i vardagsrummet så vi alla får plats på lördag :) ska även ta en tripp ner till affären för att handla så vi kan fixa tårta till både lördag och söndag! så nu sitter man och bara tar de lugnt innan man ska lägga sig och så hoppas man på att denna natt blir bättre!

 

Älskling och skrutten, ni är dom bästa jag har i mitt liv, jag älskar er så otroligt mkt, varje dag mer är så underbar! Ni gör mig verkligen till den lyckligaste och jag begär inge mer från er, ni är dom enda killarna i mitt hjärta och i mitt liv!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 6 april 2011 07:34

Idag är de Elias dag för idag är den hans första födelsedag :) Grattis min älskade son på 1-årsdag! ska göra mitt bästa för att du får en toppen dag! till helgen så tar vi kalaset då får du ännu mer paket :)

 

För exakt ett år sen så hade man en nyfödd son på bröstet! Solen sken och allt va underbart förutom att man va så trött, jag trodde inte att de va sant när jag vaknade på natten och kände att de vart blött, trodde först att jag kissade på mig men de slutade med att de va vattnet som gick! :) så kan de gå! Ringde till förlossningen och där sa dom att vi skulle komma in på morgonen eftersom jag inte hade nå värkar men så långt hann vi inte :P elias ville ut snabbare :) Redan efter 20 min efter vattnet hade gått så kom första värken och sen kom den andra tätt inpå! Trodde man skulle få ha värkar i flera timmar men inte då! Kommer in till förlossningen och där gör dom kontroll på mig och där visade sig de att jag va öppen fullt :) Lycka men ändå chockad :) Kl.06:06 på morgonen födde jag min underbara och vackra son :) Är så otroligt lycklig :)

Denna dag kommer jag alltid att minnas, de va en sån upplevelse som aldrig kan beskriva men gud så underbar den är :) visst man har ont men smärtan glömmer man direkt när man får upp sitt barn på bröstet!

    

 

Idag är de Elias dag, vi ska mysa,leka och så ska vi försöka ta oss ut om de inte regnar! Älskar dig min älskade son <3

 

Älskar dig min underbara älskling oxå, du finns alltid i mina tankar och i mitt hjärta kommer du alltid att förbli, släpper aldrig din hand älskling <3<3

  

(Du fångade mig redan då)

 

Ne nu har jag inte tid att sitta här! Jag och min son har massa lek att stå med :)

Älskar mina fiina <3

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 5 april 2011 07:46

Idag är det ett år sen som jag va helt inställd på att få ringa spec.mvc för att få komma in på kontroll och prat om igångsättning!

Jag vaknade upp och mådde toppen bra, allt va som vanligt, sammandragningar, tungt och jävligt, för ett år sen hade jag gått 11 dagar över tiden och ingen aning om när Elias ville titta ut!

Att veta att de har gått ett helt år snart är helt sjukt! Jag trodde aldrig att tiden skulle gå såhär fort! Efter halva tiden som jag väntade Elias så gick tiden så fruktansvärt långsamt men sen när jag ut han så gick dagarna riktigt snabbt! Snart så är han 1 år! bara en dag kvar och de är så mkt han kan redan :)

*Han springer och går sen över en vecka tillbaka :)

*Tog sina första steg när han va 9 månader :)

*8 Tänder. 4 uppe och 4 nere :)

*Säga mamma,vov,titta,mums! och lite till :)

*Han pussas och kramas

 

Ja de är lite av allt de han kan :) men finns mer :) Jag älskar min unge så otroligt mkt och ska ge han en bra födelsedag som han förtjänar!

 

Idag ska de vikas tvätt,städa,tvätta,diska,laga mat,packa lite till osv! Har lite grann att stå i nu dagarna innan kalaset :) Baka behövs inte för de gjorde jag igår :) 87 st muffins vart de :) Blandning mellan choklad och vanilj :) så mumsigt! Men funderar på att baka sockerkaka oxå faktiskt :P Ne tackar för mig nu! Lek stund med sonen!

 

Älskling, jag älskar dig så otroligt mkt, du måste vara rädd om dig och BÖRJA lyssna mer på din kropp! Jag vill inte mista dig nu när jag äntligen har fått dig! Du och Elias gör mig så otroligt lycklig, kan inte beskriva med ord hur bra jag mår! Älskar er mina fiiina <3

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 4 april 2011 08:45

Jaha då va helgen förbi och en ny vecka har vi kommit in i och denna vecka så händer de väldigt mkt! Det ska städas och städas och städas och baka, handla,göras tårta osv för på onsdag så fyller ju min skutt 1år :) Tänk va fort tiden går egentligen! Och eftersom han fyller på en veckodag så bestämde jag mig för att ha hans kalas på helgen istället! Så på lördag blir de från min sida som kommer och på söndag kommer Elias far+fam.

 

Igår gick man och la sig tidigt, va så himla trött så här hemma släckte man ner allt innan klockan va 20! Leffe hade saknat Elias så mkt så han hoppade ner i spjälsängen och la sig nere vid fotändan för att mysa lite med Elias :) Sen när jag gick och la mig vart de mys med mig istället :) Älskade katt :)

Här hemma så är tvättmaskinen i full rulle och ska snart sätta igång och städa och ge Elias frukost och sen undrar jag om man ska baka nu eller vänta till senare eller någon annan dag! inte riktigt bestämt mig! 

Brosan ska baka rulltårta och åsa ska baka mockarutor! Hinner inte med att baka så himla mkt eftersom jag har en livlig son hemma som inte accepterar att man gör vad som helst :P Men han älskar verkligen att sitta i stolen och hjälpa mig att baka men även när jag lagar mat :)

 

Jag är så otroligt lyckligt lottad som har fått en son underbar och snäll son och en sån underbar pojkvän som alltid finns där för oss och hjälper mig med nått om de är så jag behöver hjälp! Lyckan är fulländad och jag begär inge mer än dom två och min underbara familj och vänner!

 

Nee nu ska jag sätta fart lite här hemma, så inte latmasken hittar mig :P

ha en fin Måndag!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 1 april 2011 09:14

Då va helgen här och idag ska vi in till stan och kolla va Skrutten har för strl på fötterna för bästa mamma/mormor och Tom ska köpa skor till honom när han fyller år :) Så vi har lite att göra här på morgonen iväntan på att älsklingen ska vakna! Han är så snäll som hämtar upp oss :) va som sker senare och resten av helgen de får vi se! Har inte den blekaste faktiskt, ska kolla med älsklingen om han har nå förslag!

 

Igår så överraskade min älskling mig med blommor :) Dom va sååå fina och ett kort fick jag med :) Älskar han så otroligt mkt, tänk att jag fick den bästa killen :) han är de iaf i mina ögon :)

 

Jaha nee nu ska jag sätta lite fart här hemma! Ska hänga tvätt och diska och ge lillkillen lite frukost och sen ska han sova en stund!

 

Trevlig helg!

Hörs/M

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards