Alla inlägg under april 2011

Av Madeleine Sundström - 15 april 2011 08:11

Äntligen så är fredagen här och idag ska vi äntligen ta oss ut :) Ska bli så skönt, tror även att sonen min tycker de :) De märks verkligen hur rastlös han blir av att bara vara inne! Så idag blir de först ut med hunden och sen ska vi ut till stugan :)

Så jävla sköönt :) Och idag får vi äntligen träffa våran stora älskling :) Ska bli så jävla underbart att få känna hans varma kramar och hålla han i handen och pussa han mumsiga läppar :)

Solen skiner och livet är på topp och snart så flyttar man :) och älsklingen min ska bli min granne oxå :) han ska flytta nästan porten bredvid mig :) bara en port emellan :) Va mysigt de blir, inte långt att gå till varandra heller :P och inte ens vagnen behövs för att gå över dit :) Och gud vad jag ska dra ut han på långa promenader :P eftersom han tycker att Frisk luft är bra för mig eller va de tvärtom :P haha!

Nee nu ska jag ta och slänga igång en maskin med tvätt :P och vika undan gårdagens tvätt :P Men ha en trevlig helg och en toppen Fredag!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 14 april 2011 15:26

Sådär ja, Då har man tagit hand om städningen och ska snart göra lite kaffe :)

gud va jag längtar tills jag flyttar så man kan göra lite fint på balkonger med blommor :) Just nu vill jag inte göra nått eftersom jag snart ska flytta :) ÄNTLIGEN!

Dagen har rullat på fort idag, har lagat mat (Kycklingfilé,hemmagjord sås och pommes) :) så jävla gott och så har man städat, tvättat två maskiner, eller aa andra maskinen med tvätt går fortfarande men den är snart redo för att hängas :)

Va fint väder de är ute, bara så tråkigt att man inte kan ta sig ut än :( men imorron ska vi ta oss ut :) ska bli riktigt skönt!

Åsa kommer på kaffe idag, fick ju låna deras dammsugare så hon kommer inte härifrån sen utan att ha druckit kaffe med mig :P  men fram tills dess så ska jag leka med min underbara son! Är så otroligt tacksam över att ha fått en son fin och underbar son, Han är den som gör mina dagar, från morgon till kväll! När jag är ledsen så gör han mig glad genom att visa sitt fina leende och komma och kramar mig och säga ''mamma'' Jag älskar dig min finaste son, du gör mig till en sån lycklig och stolt mamma!

 

Till min älskade Christoffer Vennberg <3

Du är min älskade, du är min själ.

Du stänger ute all ilska och gräl.

När du fattar min hand, och jag fattar din, är det som en smekande sommarvind.

När du viskar i mitt öra, kan jag inget annat höra, än tusen vackra ord,som rinner genom en flod.

När jag träffade dej, blev inget som förr, det enda jag behövde var nyckeln till din dörr.

Där stod du, så ensam och underbar, hos dej vill jag alltid vara kvar.

Aldrig har jag träffat nån som du, älskatdej har jag fram tills nu.
Du är den jag aldrig kommer glömma, Du är den jag vill förevigt älska!


Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 14 april 2011 10:01

Äntligen så är skrutten feberfri :) Och sovmorron gav han mig oxå :P Jag vaknade kl.8 och då sov han fortfarande så jag passade på att käka frukost i lugn och ro :) och när klockan va 08:40 så hörde jag prat inne från sovrummet :P Då va han vaken :P Så han tog sig en rejäl sovmorron :P

Så snart ska man slänga igång en maskin med tvätt och ta hand om disken :) Är på riktigt bra humör och även städhumör :) Hoppas att de får fortsätta så :P

 

Äsch tar och skriver lite mer senare, nu vart jag så leksugen så nu ska jag leka med min son :)

 

Älskar mina fina <3

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 13 april 2011 16:24

 
"Jag är med och tävlar om en valfri Namnmössa från Novisen hos

Av Madeleine Sundström - 13 april 2011 11:48

sådär idag är man lite piggare, Disken är diskad och första maskinen tvätt ska hängas och hunnit packa ner lite glas och tallrikar som jag inte använder! :)

Elias temp låg på 39.7 inatt och sen imorse så låg den på 36.9 och nu efter han hade vilat så hade den gått upp till 38.6 men hoppas att den ger med sig och går ner till vanlig temp senare och att han är på bättrings vägen!

Idag blir de att laga hamburgare tallrik här hemma! har inte så mkt varken i kylskåpet eller frysen men snart är de storhandling igen :)

Det är tur att det är fult väder så man vill inte direkt gå ut, kan inte heller de med Idag ska vi bara leka och mysa och ta de lugnt! Kanske sova en sväng senare :P det sitter ju aldrig fel :)

Ja just ja, idag så sålde jag Elias gå stol :) Skönt att bli av med den bara stod och samlade på sig en massa damm :P

Hoppas att skrutten är frisk till helgen för då åker vi ut till stugan en sväng, mamma och tom skulle ut dit och sova ihelgen så jag tyckte att de skulle vara skönt att komma ut dit och grilla osv :) myyyyys! Jahaoo nee nu ska jag gå och hänga tvätten!

Trevlig onsdag!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 12 april 2011 21:42

Måste bara skriva av mig lite som jag har suttit och tänkt på nu i någon vecka!

 

vänner ska både ge och ta och inte bara ta och ta! Men tyvärr så finns det så många som bara tar och tar i stort sätt hela tiden!

En annan gör så gott man kan att försöka höra av sig och försöker träffas medans vissa av sina vänner tydligen bara struntar i en och hör nästan aldrig av sig!

Vänner behöver man inte träffa varje dag men att höras av är nått som betyder mkt för mig! Så man kan få prata av sig lite om de är nått som har hänt, eller bara prata om dagen eller nått! Jag är en sällskapssjuk person som älskar att få sällskap eller prata i telefon! Jag bor i en jävla skit håla där man sitter inne i denna lägenhet och leker med min son hela dagarna eller så går vi ut och går en sväng! Vänner finns inte här! Men snart så flyttar jag in till stan där jag både familj och vänner och en underbar pojkvän! Jag älskar mina dagar tillsammans med min son men han blir lika rastlös som mig :P Älskar att busa och leka med han om dagarna! Men att veta att folk bara visar en annan sida när man lär känna dom och sen visar en annan sen när man har känt personen ett tag är inte lika skoj och man funderar alltid om det är en själv som har åstakommit detta eller vad som gör att de blir såhär!

Men jag är otroligt lycklig över att ha min älskade son som förgyller mina dagar och en underbar pojkvän som älskar mig för den jag är och en underbar familj som alltid finns där! Så jag är otroligt lyckligt lottad!

Det va allt för mig just nu!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 12 april 2011 10:41

Här hemma så är de sjukstuga IGEN :( Skrutten har virus i kroppen och hög feber! Imorse så låg den på 40.1 :( Man kände verkligen att han va sjuk! Stackarn va glöd het! Kom nyss hem från läkaren med skrutten och där hade han en sänka på 15 och de enda som vi kan göra med hans host är att han nu ska få både molipect och ventolin 3 ggr om dagen i 7 dagar! Sen hoppas vi på att han får vara får vara frisk LÄNGE!!

 

Igår så va vi ute i lekparken med J och barnen :) Va ute i bra länge :) Mötte även upp älskling vid parkeringen eftersom vi skulle ner och köpa glass :) sen satt vi i lekparken och Elias va jätte hänig! Gick hem och tog tempen och såklart så skulle han ha feber :( skrutten min, och vi som skulle åka ut till stugan men fick stanna hemma istället! Så idag blir de bara en mysig hemma dag! Vila när elias vilar, är så trött och seg idag :( funderar på om en annan oxå håller på och bli sjuk :(

Ne nu orkar jag inte skriva mer! Tack och hej!

 

Älskar mina två fina <3

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 11 april 2011 08:40

Morrn Morrn!

Här hemma så har vi haft en ganska så jobbig natt, mkt gråt och uppvakningar men flyttade skrutten till mig inatt kl.5 och så fick han lite välling så va han nöjd och somna om :) så mysigt att ha han bredvid mig fast han putar ut en ur sängen :P

Nu är äntligen kalasen över och nu kan man börja packa så mkt som man bara kan :)

Nästa vecka så flyttar man och blir köpingsbo igen :) Underbart och min älskling ska även kolla på lägenhet där vi ska flytta och hur underbart är inte de liksom? :)

helgen for förbi med en jävla fart, full fart i lördags och i söndags så va de ganska lugnt! Måste tacka för ALLA fina presenter som Elias har fått av er alla! Och tack mina käraste för hjälpen med Elias och allt annat! vad skulle jag ha gjort utan dig? :)

Idag så ska vi tvätta (jag älskar att tvätta om ni undrar) ;) och sen ska jag laga mat, får se om vi kanske tar oss ut en sväng och sitter ute eller om vi bara ska ta en promenad!

 

Ne nu ska jag hoppa in i duschen! Trevlig Måndag!

 

Älskar mina två fina och underbara hjärtan <3

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards