Alla inlägg den 7 april 2011

Av Madeleine Sundström - 7 april 2011 20:31

Igår så fick min son en riktigt bra födelsedag :) paketöppning och en massa fika och saft och glass :) Han förtjänade en bra dag och de tror jag nog att han fick oxå :) skrutten va helt slut på kvällen men sov ändå orolig under kvällen och natten! böckade jätte mkt och vaknade och grät ett antal ggr och så va han vaken mellan 00:30 till 02:30 och pratade en massa och sen vaknade han vid halv 6 igen och då fick han välling och sova vidare bredvid mig och sen upp vid 06:45! Så idag har de varit en riktig slö dag, inte mkt som har gjorts förutom att tvätta,vika tvätt och hänga tvätt och leka med skrutten så pass mkt man har orkat! Har även varit gnäll och gråt och skratt under dagen så jag funderar på om de är mer tänder på väg! han va även krånglig med att läggas så man höll på bra länge men nu sover han efter mkt gråt och böckande!

 

Imorron är de mkt som ska göras, de ska städas,diskas,laga mat,möblera om i vardagsrummet så vi alla får plats på lördag :) ska även ta en tripp ner till affären för att handla så vi kan fixa tårta till både lördag och söndag! så nu sitter man och bara tar de lugnt innan man ska lägga sig och så hoppas man på att denna natt blir bättre!

 

Älskling och skrutten, ni är dom bästa jag har i mitt liv, jag älskar er så otroligt mkt, varje dag mer är så underbar! Ni gör mig verkligen till den lyckligaste och jag begär inge mer från er, ni är dom enda killarna i mitt hjärta och i mitt liv!

 

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards