Alla inlägg den 5 april 2011

Av Madeleine Sundström - 5 april 2011 07:46

Idag är det ett år sen som jag va helt inställd på att få ringa spec.mvc för att få komma in på kontroll och prat om igångsättning!

Jag vaknade upp och mådde toppen bra, allt va som vanligt, sammandragningar, tungt och jävligt, för ett år sen hade jag gått 11 dagar över tiden och ingen aning om när Elias ville titta ut!

Att veta att de har gått ett helt år snart är helt sjukt! Jag trodde aldrig att tiden skulle gå såhär fort! Efter halva tiden som jag väntade Elias så gick tiden så fruktansvärt långsamt men sen när jag ut han så gick dagarna riktigt snabbt! Snart så är han 1 år! bara en dag kvar och de är så mkt han kan redan :)

*Han springer och går sen över en vecka tillbaka :)

*Tog sina första steg när han va 9 månader :)

*8 Tänder. 4 uppe och 4 nere :)

*Säga mamma,vov,titta,mums! och lite till :)

*Han pussas och kramas

 

Ja de är lite av allt de han kan :) men finns mer :) Jag älskar min unge så otroligt mkt och ska ge han en bra födelsedag som han förtjänar!

 

Idag ska de vikas tvätt,städa,tvätta,diska,laga mat,packa lite till osv! Har lite grann att stå i nu dagarna innan kalaset :) Baka behövs inte för de gjorde jag igår :) 87 st muffins vart de :) Blandning mellan choklad och vanilj :) så mumsigt! Men funderar på att baka sockerkaka oxå faktiskt :P Ne tackar för mig nu! Lek stund med sonen!

 

Älskling, jag älskar dig så otroligt mkt, du måste vara rädd om dig och BÖRJA lyssna mer på din kropp! Jag vill inte mista dig nu när jag äntligen har fått dig! Du och Elias gör mig så otroligt lycklig, kan inte beskriva med ord hur bra jag mår! Älskar er mina fiiina <3

 

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards