Alla inlägg den 17 april 2011

Av Madeleine Sundström - 17 april 2011 20:27

Då va helgen förbi och imorron är det en ny vecka!

gårdagen spenderades ute i stugan :) så himla skönt va de dock så blåste de som tusan men va bara skönt att få sitta där i solen och njuta och se Elias sova gött i vagnen :)

Vi tog oss en promenad ner till sjön för att titta lite och sen vandrade vi tillbaka upp igen! Eftersom både jag och min älskling va så hungriga och elias låg och sov så passade vi på att åka in till kolsva för att äta pizza :) så jävla gott va de :) och sen rullade dagen på där ute i stugan! Mys inne i husvagnen hade jag, mamma och elias medans karlarna va och basta :)

Sen vart de korvgrillning och sen åkte vi hem och sov!

 

Idag så har dagen gått för fort, och den är redan slut! Jag och älsklingen lagade taco tillsammans, så mysigt att göra nått tillsammans i köket :P Och sen satte vi på oss kläderna för att åka till valskog på en kaffe hos fam.ström Jag och Jennie tog en promenad med barnen medans karlarna jobbade lite :P

Sen va de bara hem och bada och sen försöka lägga sonen i en timme! Så nu sover skrutten och jag ska snart oxå sova!

 

Denna vecka är de bvc och 1-års sprutan och ska in till stan och lämna in papper till soc och sen ska de packas! Vill flytta nu, känns som en evighet men de är ju inte de! Men de blir dubbel flytt den veckan eftersom min älskade oxå ska flytta :) Ne nu har ni fått en liten uppdatering!

 

Älskar mina vackra!

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards