Alla inlägg den 9 april 2011

Av Madeleine Sundström - 9 april 2011 10:16

Jaha då börjar man bli klar i stort sätt här hemma!

Bara lite små saker som ska göras och så väntar man på att älsklingen ska komma med köksbordet+stolarna och cars dukarna och ballongerna :P Glömde ju kvar de i bilen igår, ibland har man då inte hjärnan med sig!

Aja men golvet är dammsuget och torkat och bordet har jag flyttat in i vardagsrummet och Elias ALLA leksaker hamnade inne i köket istället! :)

Fick ringa pappa imorse och be han komma ner med deras dammsugare eftersom när jag skulle tömma dammsugarpåsen i min dammsugare så såg jag att den va trasig och jag har inte fler! vet inte om de går att köpa i affären heller för dammsugarpåsen är så himla liten! men men tur så va pappa vaken och kom ner med dammsugaren :) och den va lite tyngre än den jag har så Elias lyckades aldrig välta omkull den  men sen när jag skulle skura golvet så såg Elias ut som bambi på hal is :P såg jätte roligt ut men fick fortsätta sen när han hade lagt sig för att vila en stund! så nu är de oxå färdigt! Bara tårtan och ballongerna som ska upp och såklart så måste jag fixa mig :P kanske man skulle ta nu när skutten min sover :) Måste ju se ut som en människa och inte som ett lik lr spöke när man har kalas idag heller :P Jaha ne nu ska jag leta kläder och det är ett rent helvete må jag säga, vill ha nya kläder, en hel ny garderob skulle inte skada :P haha men får handla kläder till mig själv den dagen man har jobb eftersom dom pengarna jag lever på idag går mest till Elias! Han är ju nr 1 :) Ne nu har jag inte tid att sitta här längre :)

 

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards