Alla inlägg den 14 april 2011

Av Madeleine Sundström - 14 april 2011 15:26

Sådär ja, Då har man tagit hand om städningen och ska snart göra lite kaffe :)

gud va jag längtar tills jag flyttar så man kan göra lite fint på balkonger med blommor :) Just nu vill jag inte göra nått eftersom jag snart ska flytta :) ÄNTLIGEN!

Dagen har rullat på fort idag, har lagat mat (Kycklingfilé,hemmagjord sås och pommes) :) så jävla gott och så har man städat, tvättat två maskiner, eller aa andra maskinen med tvätt går fortfarande men den är snart redo för att hängas :)

Va fint väder de är ute, bara så tråkigt att man inte kan ta sig ut än :( men imorron ska vi ta oss ut :) ska bli riktigt skönt!

Åsa kommer på kaffe idag, fick ju låna deras dammsugare så hon kommer inte härifrån sen utan att ha druckit kaffe med mig :P  men fram tills dess så ska jag leka med min underbara son! Är så otroligt tacksam över att ha fått en son fin och underbar son, Han är den som gör mina dagar, från morgon till kväll! När jag är ledsen så gör han mig glad genom att visa sitt fina leende och komma och kramar mig och säga ''mamma'' Jag älskar dig min finaste son, du gör mig till en sån lycklig och stolt mamma!

 

Till min älskade Christoffer Vennberg <3

Du är min älskade, du är min själ.

Du stänger ute all ilska och gräl.

När du fattar min hand, och jag fattar din, är det som en smekande sommarvind.

När du viskar i mitt öra, kan jag inget annat höra, än tusen vackra ord,som rinner genom en flod.

När jag träffade dej, blev inget som förr, det enda jag behövde var nyckeln till din dörr.

Där stod du, så ensam och underbar, hos dej vill jag alltid vara kvar.

Aldrig har jag träffat nån som du, älskatdej har jag fram tills nu.
Du är den jag aldrig kommer glömma, Du är den jag vill förevigt älska!


Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 14 april 2011 10:01

Äntligen så är skrutten feberfri :) Och sovmorron gav han mig oxå :P Jag vaknade kl.8 och då sov han fortfarande så jag passade på att käka frukost i lugn och ro :) och när klockan va 08:40 så hörde jag prat inne från sovrummet :P Då va han vaken :P Så han tog sig en rejäl sovmorron :P

Så snart ska man slänga igång en maskin med tvätt och ta hand om disken :) Är på riktigt bra humör och även städhumör :) Hoppas att de får fortsätta så :P

 

Äsch tar och skriver lite mer senare, nu vart jag så leksugen så nu ska jag leka med min son :)

 

Älskar mina fina <3

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards