Alla inlägg den 6 april 2011

Av Madeleine Sundström - 6 april 2011 07:34

Idag är de Elias dag för idag är den hans första födelsedag :) Grattis min älskade son på 1-årsdag! ska göra mitt bästa för att du får en toppen dag! till helgen så tar vi kalaset då får du ännu mer paket :)

 

För exakt ett år sen så hade man en nyfödd son på bröstet! Solen sken och allt va underbart förutom att man va så trött, jag trodde inte att de va sant när jag vaknade på natten och kände att de vart blött, trodde först att jag kissade på mig men de slutade med att de va vattnet som gick! :) så kan de gå! Ringde till förlossningen och där sa dom att vi skulle komma in på morgonen eftersom jag inte hade nå värkar men så långt hann vi inte :P elias ville ut snabbare :) Redan efter 20 min efter vattnet hade gått så kom första värken och sen kom den andra tätt inpå! Trodde man skulle få ha värkar i flera timmar men inte då! Kommer in till förlossningen och där gör dom kontroll på mig och där visade sig de att jag va öppen fullt :) Lycka men ändå chockad :) Kl.06:06 på morgonen födde jag min underbara och vackra son :) Är så otroligt lycklig :)

Denna dag kommer jag alltid att minnas, de va en sån upplevelse som aldrig kan beskriva men gud så underbar den är :) visst man har ont men smärtan glömmer man direkt när man får upp sitt barn på bröstet!

    

 

Idag är de Elias dag, vi ska mysa,leka och så ska vi försöka ta oss ut om de inte regnar! Älskar dig min älskade son <3

 

Älskar dig min underbara älskling oxå, du finns alltid i mina tankar och i mitt hjärta kommer du alltid att förbli, släpper aldrig din hand älskling <3<3

  

(Du fångade mig redan då)

 

Ne nu har jag inte tid att sitta här! Jag och min son har massa lek att stå med :)

Älskar mina fiina <3

 

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards