Alla inlägg den 27 april 2011

Av Madeleine Sundström - 27 april 2011 20:26

Här hemma så har man fullt upp hela dagarna kan jag lova! Det är packning,städning samt att leka med Elias! Igår så va Åsa här och tvättade mina fönster och idag så kom mamma tidigt imorse och hjälpte mig med spisen så jag passade på att packa ner massor och göra rent inne i skåperna och utanför! så nu är nästan de värsta över, Ska ta och packa ner lite mer här ikväll, som tex: skor och jackor och såna kläder man inte använder!

Snart flytt och man har verkligen underbara vänner som ställer upp och hjälper mig samt min familj som hjälper mig!

När de gäller vänner så finns de verkligen INTE många som är ÄKTA, utan mer kompisar som är FALSKA! Jag har alltid varit mig själv och kommer alltid att vara de, jag ändrar mig aldrig och visar en sida när dom lär känna mig för att sedan visa en annan sida efter någon månad! ALDRIG!!! jaja men som jag har sagt, sånt folk klarar jag mig utan, jag har dom jag behöver och jag har mina vänner i stan, dom som alltid har varit sig själv från början!

jaja nog om de, nu närmar det sig flytt :) äntligen, ska bli så skönt, så man kan ge all tid till Elias, nu är de så svårt när man har så mkt som ska göras med så kort tid kvar! Vi kommer verkligen att trivas, de känner jag på mig!  jaha nee nu struntar jag i det här och ska in och titta på min lilla ängel som sover så sött!

 

Älskar min stora och lilla familj, ni är bäst och underbara! Tack för allt ni gör och tack för att ni finns där!

Hörs/M

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards