Alla inlägg den 4 april 2011

Av Madeleine Sundström - 4 april 2011 08:45

Jaha då va helgen förbi och en ny vecka har vi kommit in i och denna vecka så händer de väldigt mkt! Det ska städas och städas och städas och baka, handla,göras tårta osv för på onsdag så fyller ju min skutt 1år :) Tänk va fort tiden går egentligen! Och eftersom han fyller på en veckodag så bestämde jag mig för att ha hans kalas på helgen istället! Så på lördag blir de från min sida som kommer och på söndag kommer Elias far+fam.

 

Igår gick man och la sig tidigt, va så himla trött så här hemma släckte man ner allt innan klockan va 20! Leffe hade saknat Elias så mkt så han hoppade ner i spjälsängen och la sig nere vid fotändan för att mysa lite med Elias :) Sen när jag gick och la mig vart de mys med mig istället :) Älskade katt :)

Här hemma så är tvättmaskinen i full rulle och ska snart sätta igång och städa och ge Elias frukost och sen undrar jag om man ska baka nu eller vänta till senare eller någon annan dag! inte riktigt bestämt mig! 

Brosan ska baka rulltårta och åsa ska baka mockarutor! Hinner inte med att baka så himla mkt eftersom jag har en livlig son hemma som inte accepterar att man gör vad som helst :P Men han älskar verkligen att sitta i stolen och hjälpa mig att baka men även när jag lagar mat :)

 

Jag är så otroligt lyckligt lottad som har fått en son underbar och snäll son och en sån underbar pojkvän som alltid finns där för oss och hjälper mig med nått om de är så jag behöver hjälp! Lyckan är fulländad och jag begär inge mer än dom två och min underbara familj och vänner!

 

Nee nu ska jag sätta fart lite här hemma, så inte latmasken hittar mig :P

ha en fin Måndag!

 

Hörs/M

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards