Alla inlägg under december 2010

Av Madeleine Sundström - 13 december 2010 09:12

Ja idag är det lucia och det får mig att tänka på när jag va liten då jag varje lucia morgon va klädd i lucialinne och lucia krona och va uppe före alla andra och så gjorde jag frukost och ställde på en bricka och gick upp till övervåningen och sjung sankta lucia och gav mamma frukost på sängen! :) Då va man inte gammal heller, nu fyller man snart 24 år och bor själv och har en son! Tänk va fort tiden går egentligen! Kan ju lova att mamma klagade inte när hon fick frukost på sängen :)

Ikväll så kommer mamma,tom,rickard,modesty och mattias på lite lucia fika :)

Äta lite lussebullar och dricka lite kaffe och snacka en massa skit! Ska prata med pappa och bjuda över dom oxå om dom har tid :)

Sitter just nu och väntar på att han ska ringa och säga att vi ska åka in till stan! Måste in och hämta ut kontoutdrag och lämna in papper till soc eftersom pengarna ska vara inne tills på onsdag! Och när han ändå ska åka in så passar vi på att åka med! Är fan inge kul att åka buss med en barnvagn då dom nästan har tagit bort dom gamla bussarna och har dom nya bussarna som verkligen inte är anpassade för varken barnvagn eller handikappade! Va tänkte dom när dom skapad dom bussarna! men men tur att man har folk som ställer upp :)

Så pappa ta och ring nu för vi är klara, det är bara ytterkläderna som ska på :P

 

Ne ta och göra lite te och sen ska jag leka med min son <3

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 12 december 2010 15:08

Redan 1 vecka sen man tände 2:a ljuset haha helt sjukt!

Tänder 3:e ljuset sen när man får sällskap på kvällen ;)

 

Har nyss gett Elias lite mat och jag ska oxå snart ta och äta lite grann! Sitter och lyssnar på Brooke Hogans musik på spotify, hon är grymt duktig :)

Idag har vi inte gjort så mkt, det är väl som alla andra dagar, städat,lekt,busat,kramats och så har jag ställt in en byrå inne i mitt sovrum eftersom det vart så tomt när Elias bytte in till sitt eget rum!

Men nu vart de tomt inne i vardagsrummet istället men efter jul så kommer det mer leksaker in hit :) Han kommer ju få så mkt fint!

Men så småningom ska det väl komma in ett matsalsbord in hit men tills dess så får Elias ha sina leksaker där bordet ska stå!

 

Igår kväll hade jag svårt och somna, hade alldeles för mkt tankar i huvudet som jag bara vill få bort! Så mkt tankar som gör mig förbannad och irriterad.. Och mkt handlar bara om en person! Är så jävla arg och besviken på personen men jag vet att jag måste stänga av tankarna och lägga dom taankarna och den energin på min son för det är han som är de bästa i mitt liv! Men ibland är det så svårt att bara slå bort alla negativa tankar man har men jag skriver mkt i min dagbok här hemma och det hjälper väldigt mkt! Jag skulle kunna skriva ut namn på personen och en massa skit man har fått men väljer att skriva allt de i min dagbok istället! Alldeles för många nyfikna som läser min blogg  (tyvärr)!

Jahapp ne undra om man ska ta och äta lite och ta hand om disken sen!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 11 december 2010 19:29

Jaha då va denna dag slut oxå! Dagarna går ju så himla fort sen jag fick Elias!

Idag så har vi inte gjort så mkt! Lekt och busat en massa och Elias har hittat på en massa bus som vanligt :) skit unge :P

Lagat i ordning köttfärssås till Elias som jag har fryst in så man spar in lite pengar! Det är ju så dyrt med allt nu för tiden men allt som jag köper till min son är värt varenda öre!

Imorron är det söndag och 3:e advent och då ska det tredje ljuset tändas!

 

Nu ligger Elias och sover, han va så trött min skrutt, han har ju bara sovit sammanlagt 2 timmar på hela dagen och de är inte mkt så 1 timme på fm och 1 timme på em! Så han va riktigt trött här på kvällen!

Somnade nästan i sin morfars famn till och med! Han är bara för söt!

Sitter och tar de lugnt innan det är läggdax för en annan oxå, har varit uppe sen kl.03:30 imorse så man är skapligt trött! Men har man en morgonpigg son så är de bara att kliva upp och försöka hitta orken att leka men det är inte lätt alla gånger måste jag säga haha! En annan känner sig som en zombie den tiden :P

Nehe undra om man ska ta och gå ut och röka och ringa morsan! Fast första så ska jag göra mig klar för natten så det är bara att krypa ner i sängen sen när man känner att man inte orkar mer! Är ju en ny dag imorron och har man en morgonpigg son så vill man inte sitta uppe för länge fast det går bra filmer på tv!

 

Snart julafton och min son kommer att bli så fin i kläderna jag har köpt åt han :) Kunde inte låta bli, och såklart måste han va finklädd på jul :)

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 10 december 2010 20:09

Ja de blir det här hemma för min del, tillsammans med en kopp te :)

Sonen sover sen en halvtimme tillbaka, och han är bara för söt alltså :)

Va nyss in och kollade till han och då hade han lagt sig neråt mot fotändan och skulle komma åt speldosan som ligger i fotändan men han kom inte så långt utan han hann somna innan :) goungen min! När man får ett sånt där jätte underbart leende (som jag alltid får) så glömmer jag bort hur kämpigt de är ibland, men jag älskar min son överallt annat och kommer kämpa för att han ska få en bra uppfostran och en bra uppväxt <3

 

Idag har vi haft en riktig mysdag, inte gjort nå alls förutom att busat och lekt och myst ibland :) Och nu på kvällen när Elias skulle sova men vägrade så skrev jag med Andy på datan och han skulle hålla tummarna på att Elias skulle somna snart och vilket ungen gjorde :) Vilka magiska tummar han måste ha :) sen satt vi och pratade lite på chatten på fb! Och nu sitter man och tänker tillbaka på alla minnen man har tillsammans med han och saknar han gör jag, saknar många av mina vänner, har så underbara minnen med dom! Jag vet att jag är mamma och jag har vuxit upp och blivit mognare men ändå är jag samma person fast dock en mkt tröttare person :P hihi!

 

Nästa lördag får jag sovbesök av min underbara kusinbarn jane som ska sova kvar här :) Riktigt mysigt och kul! Vi ska snacka om en hel del och ha riktigt skoj :)

Jaha nee åter till idol!

 

Måste tacka alla som finns där för mig och Elias och ställer upp för oss så himla mkt! Är så otroligt glaada för att vi har er ska ni veta, behöver inte skriva nå namn för dom vet vilka dom är :) Nehe inta soffläge nu :)

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 10 december 2010 09:17

Idag är det fredag och då ska jag lyxa till det lite med att laga iordning Lövbiff,potatisgratäng och sen lite hemmagjord sås :)

Ska väl sätta igång med potatisgratängen snart så den är klar till eftermiddagen!

Ska försöka hitta orken att städa oxå! Får se om det blir städningen idag eller om jag hoppar över den idag och städar imorron istället! Är ju inte så stökigt direkt! Får se hur man gör!

Idag fick man sova till kl.04:30, Elias försökte att vi skulle kliva upp där vid kl.3 men icke sa nicke, jag va mer envis än han och lyckades få han att somna om i sin säng :P Så skönt så! Har även hunnit sovit en stund efter de oxå, kanske 1 timme men de duger!

Ne slå igång lite kaffe och sätta fart med potatis gratängen medans Elias tillåter de :)

Trevlig helg på er!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 9 december 2010 07:44

Idag är det Torsdag och snart är det redan helg, tycker dagarna går så himla fort, nästan alldeles för fort! Idag ska vi inte göra nått alls, bara vara hemma och ta de lugnt och göra dom dagliga sysslorna dvs tvätta,städa,laga mat,busa och leka!

 

Igår så va vi ner på kyrkis och de va riktigt skoj :) alla barnen va så fina och så fick man träffa den minsta tomtenissen jag har sett men gud så söt, vart ju så bebis sjuk :) men det får väntas med innan det kommer en ny bebis i denna familj! :) ska ju skaffa en VETTIG karl först oxå :) aja ne nu kom vi på villovägar här :P åter till kyrkis..

Det fanns bara en som va pepparkaksgubbe och det va min älskade son och han va så gudomligt söt :) Fast de är han alltid!

Kom hem strax efter halv 4, så de var bara att sätta fart med maten och medans potatisen koka så gav jag Elias mat! Sen vart de en massa bus och lek fram till kvällen och trött vart han, han va till och med på att somna i matstolen fick jag veta av hans morfar, sötunge :) Inge problem att somna igår kväll men dessvärre så vaknade han tidigt inatt istället inge skoj de där! Men de va bara att kliva upp!

 

Nu har jag en busig son här hemma så bara försöker komma på en massa bus, jag ser de på han! :) Så nu ska jag leka lite med han så det inte blir för mkt bus här hemma :)

Kanske skriver mer sen!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 6 december 2010 19:51

Grattis min älskade son på din 8 månaders dag <3

Tänk va fort tiden har gått, för 8 månaders sen så kom han! En stor klump va han och lång med :) men gud så fin!

För exakt 8 månader sen så satt man hemma i soffan och hade en mysig son i famnen och kunde inte göra något annat än att kolla på han och försökte förstå att man hade blivit mamma :) det tog sin lilla stund! haha!

Men nu 8 månader senare så är det full rulle här hemma från morgon till kväll :) En riktigt glad och sprallig och busig son fick man som gör mig till den lyckligaste mamma som finns :)

 

Idag så har vi lekt jätte mkt, Elias har kastat omkring sina leksaker över hela vardagsrummet så jag visste inte riktigt vart jag skulle börja någonstans när jag skulle städa undan allt :) haha goungen min, Och så har man tvättat och imorron blir det att städa och ner till bvc :) Ska bli kul att få se hur stor lillkillen har blivit nu, va ju ändå 2 månader sen man jag va där med han :)

Nu ligger skrutten och sover och jag ska kolla på böda innan jag ska bädda ner mig i sängen för att söva mig själv!  :)

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 5 december 2010 10:43

Idag är det redan 2:a Advent och julafton närmar sig, Elias första jul :) Det ska bli riktigt skoj :) Och imorron är det den 6:e redan och då blir han ju 8 månader, tänk fan hela 8 månader! 8 månader sen man låg där på förlossningen och krystade ut han :) Glömmer aldrig den dagen, en oförglömlig dag måste jag säga :) Smärtan va verkligen värt, jag fick ju mig den underbaraste och vackraste och snällaste sonen, iaf i mina ögon :)

Och nu 8 månader senare så är det full fart här hemma, man har vuxit upp och blivit en helt annan person!

Glömmer aldrig när jag fick upp Elias på min famn och vi tittade på varandra och redan då kände jag ett riktigt starkt band mellan oss! Min älskade lilla son!

 

Här på morgonen så har vi dammsugit och torkat golvena och startat en maskin tvätt, Elias han ska snart få sova en stund och jag ska bara slappa framför tv:en, kanske sätta igång någon gammal film man inte har sett på länge och sen ska Elias få mat och jag ska diska efter de! Sen blir det väl inte mkt mer gjort, mer än att lekas och busas och mysa!

 

Ne nu ska jag kramas lite med min älskade son!

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards