Alla inlägg under december 2010

Av Madeleine Sundström - 18 december 2010 19:33

Skrutten sover nu efter en dag i V-ås med moffa och Åsa! Han va helt slut och ville sova när vi bara hade varit hemma en timme men de fick han inte, han fick allt vara vaken en stund till och lyckades hålla honom vaken till kl.19 iaf sen slog han igen sina blå direkt efter vällingen!

Jag skulle oxå kunna lägga mig och sova, är helt slut, kroppen är helt slut, mina ögon orkar knappt ens vara öppna! Lite kämpigt men vill ju helst kolla på Grinchen men vet inte hur mkt jag orkar se!

Snart är denna helg över oxå och julafton närmare allt mer!

 

Imorron blir de lugnt här hemma! vi ska bara ta en vilo dag imorron jag och min son! han är fortfarande så förkyld stackarn, han är snorig men som tur är har han varken haft ont någonstans(inte vad jag har märkt) eller feber!

Tackar för mig nu och intar soffläge en stund innan man går och lägger sig!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 18 december 2010 04:28

som är vakna :P Elias ville upp halv 4 som vanligt och de va bara att kliva upp :)

Kom in i hans rum och får ett leende direkt :) Skrutten :) Han verkligen kan skina upp som en sol!

Elias håller på och röjer som vanligt här hemma medans jag tar de lugnt med en kopp varm choklad och kollar lite nyheter, så tänkte jag passa på och skriva några rader här :)

Hade de inte varit för den där jävla plogbilen så hade jag nog sovit hela natten, första gången på länge hade de varit då men nedå, såklart att nått ska förstöra min sömn suck suck! Elias han sov som en stock, hörde inte ens plogbilen som va utanför hans fönster och plogade, konstigt men dock bra :)

 

Får se om de blir en tur till v-ås idag eller om Per kommer förbi på fika och prat! Ingen aning faktiskt! Det visar sig.. Blir de inge v-ås så kommer han nog förbi! Ska skicka iväg ett mess till han sen eftersom han hade tydligen skrivit igår kväll till mig när jag hade lagt mig och jag vill inte väcka han med att skicka sms vid denna tid punkt :P

Jaha ne nu måste jag sluta för nu röjer min son där han inte får vara.. Nu är de bråttom!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 17 december 2010 19:38

Idag så har vi haft en händelserik dag med besök :)

På fm så kom Jennie,Melwin och Jesper hit på besök :) mkt trevligt va de och Elias och Melwin röjde som tusan och Jesper övade på att vara 2 barnsfar :P hihi!

Jag och Jennie pratade en massa :) de va skönt att få prata ut lite :) Tack vännen! Sen åkte dom hem och Elias somnade direkt och jag lagade lite mat och sen skulle jag lägga mig och vila lite men då bestämde sig min son för att vakna igen så de vart full rulle här hemma igen! Men nu sover han som en stock go ungen min!

Om en vecka så är de julafton, Elias första jul :) Ska bli kul och se hur han reagerar med julgranen hemma hos mamma/mommo och Tom och såklart alla julklappar han får :)

Imorron får vi se vad som sker! Inge bestämt faktiskt! Men de blir som vanligt här hemma, tidig morgon, massa lek och bus och mys,städa,diska,laga mat och tvätta för de vart aldrig av idag!

 

Jahapp nee kolla lite på tv innan jag ska pysa ner i sängs!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 17 december 2010 09:29

Har skickat iväg ett mejl till kbab så nu väntar man bara på att få svar och hoppas de är de svaret jag vill ha!

Idag är det fredag och min son ville upp redan kl.3 imorse, inte så efterlängtat av hans mor dock men va gör man inte! Klev upp, värmde välling, lekte lite, iaf så mkt som man orkade och sen ville han röja själv så jag la mig i soffan och kollade på tv och bara slappade fram tills han ville sova lite där runt halv 7 så då la jag mig och sov tills han väckte mig igen sådär efter 2 timmar! Så nu är de full rulle på han igen! Snart dax för lite gröt och sen ska jag sätta igång dammsugaren här hemma och sen vika lite tvätt och tvätta lite grann idag med :P JAG BARA ÄLSKAR OCH TVÄTTA ;) hihi.. (ironi om ni inte förstod de)

För övrigt så blir min helg likdan som mina vardagar.. Händer inge skoj alls, bara ta de lugnt, städa,leka,busa,laga mat osv! Japp så är de!

Jaha ne nu har jag inte tid med de här!

 

Heipa/M

Av Madeleine Sundström - 16 december 2010 19:07

Idag har man inte haft den bästa dagen direkt! Matlusten har inte funnits men tvingat i mig mat, tankar om allt möjligt och letat lägenhet!

Haft en deppdag dvs.. Hoppas man vaknar upp imorron och känner sig bättre!

 

För övrigt så har vi haft en mys dag jag och min son! Älskar när han kommer och ska kramas med mig och det värmer i mitt hjärta! Är så otroligt lycklig över att ha han i mitt liv, han är den som förgyller mina dagar! Älskar min skrutt <3

 

Ne det fick bli ett kort inlägg idag.. Känner inte för att skriva nå mer!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 16 december 2010 06:25

Ja dom tankarna finns ju faktiskt! Jag trivs jätte bra i denna lägenhet och trivs jätte bra i kolsva men saknaden efter köping kommer allt mer!

Det är så synd att de är så jävla dyrt i köping! Visst jag skulle kunna sätta mig i en två, så länge min son har eget rum så är jag glad men ändå så vill jag inte sätta mig i en 2:a då jag vill ha en 3:a!

Vet inte riktigt vad jag ska göra! Just de här med att vandra ner till stan för att fika lite med folk, träffa folk osv de saknar man men enda så vill jag kunna gå ut på kvällen utan att behöva känna mig rädd för att någon ska hoppa på mig och de är nått jag slipper göra här i kolsva!

Nu jävlar ska jag ta tag i det här körkortet! Ska sätta igång och läsa i boken nu och ska läsa tills jag har råd att göra uppskrivningen och så ska jag säga åt farsan att vi ska sätta fart och övningsköra igen!

 

Jag vet att jag är jätte dålig på att höra av mig och svara i telefon men de är inte alltid så lätt att ha orken nu när jag har min son som tar upp hela min tid i stort sätt! Varje kväll så är jag helt slut och är inte uppe direkt så länge! Men ni får ha lite överseende med att jag inte alltid svarar i telefon eller ringer er! Men som sagt, all min tid går åt till min son med att leka,busa,bada,mata osv! Och så är de så att när han sover så passar jag oxå på just för att orka med mig själv!

Ne nu ska jag leka med min son! han står här och drar i mina byxor!

Lite nere idag men de kanske märks?

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 15 december 2010 19:45

God kväll!

Elias sover och Dino ligger här i soffan och sover och Leffe ligger inne i sängen och sover bara jag som är vaken! Sitter och väntar på att bonde söker fru ska börja och sen är de maria wern och sen ska jag kryp ner i sängen!

Idag så har vi mest varit vakna sen kl.03:30 för min son har bara sovit 2 timmar under hela dagen så man är rätt slut men han va på bra humör ändå fast han va trött så de va ju skönt :) vi har bara legt en massa idag och myst en del här på kvällen oxå!

Imorron ska vi ner på affären och handla lite och sen ska vi hem och städa och diska och leka för fullt!

Förkylningen sitter kvar men febern är borta iaf, och Elias han är bara lite snuvig!

Verkar inte som den är långvarig iaf :) *peppar,peppar*

Ja ne har inge mer och skriva! Eller rättare sagt orkar inte skriva mer, ska bädda ner mig i soffan istället :) Natti natti!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 14 december 2010 15:37

Ja de kan man ju säga att det är här hemma! Både jag och skrutten är förkylda men jag är väl den som har blivit sjukast!

Täppt i näsan,feber och mår bara dåligt och ingen matlust för fem öre men tvingar i mig ändå!! Elias han är bara täppt i näsan och det är jag glad över!

Så länge Elias håller sig hyvsat frisk så är jag glad! Men det är liksom inte länge sen vi va sjuka så de är tråkigt!

Jane skulle komma ihelgen egentligen men pga en massa saker som hände igår och att vi nu är sjuka så kände jag att det är bättre när vi är friska istället!

Hoppas du förstår mig gumman och inte blir för besviken på mig!

 

Igår va hela familjen här :) och de va mkt trevligt och mkt snack vart de :) Vart väldigt tomt och tyst när dom åkte!

Och idag så har vi inte gjort ett skit förutom och lekt så mkt som jag orkar och elias röjer ju som vanligt här hemma :) men annars så har vi vila lite och myst lite och bara varit! och ikväll kommer pappa och Åsa ner och går ut med dino, så snällt eftersom jag har feber och mår inge bra! Hoppas man känner sig bättre imorron!

ne sluta skriva och fortsätta och försöka äta upp maten!

 

Hörs/M

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards