Alla inlägg den 5 april 2016

Av Madeleine Sundström - 5 april 2016 21:34

äntligen, äntligen så klarade jag provet :) jag har kämpat och kämpat, pluggat och pluggat, kuggat och kuggat men nu äntligen så fixade jag uppskrivningen :) uppkörningen fixade jag redan den 15 mars.. Så man har verkligen kämpat..
Nu slipper jag vara en tråkig mamma som måste sitta med körkortsböckerna och plugga, nu kan vi istället hitta på en massa skoj att göra :) busa, leka, leta lekparker, hälsa på folk osv :) jag har äntligen fått mitt körkort :);):):) jag är lycklig..
En hel ny värd öppnades nu :)
Idag åkte jag in till mor efter vi hade ätit, just för att få känna på att jag verkligen har körkort och de va skumt att sitta helt själv i bilen.. Musiken poppade ut ur högtalarna och jag sjung på för fullt ;)

Imorron är de en stor dag för min son, då han föddes för 6 år sen kl.06:06 på morgonen :) han längtar att bli stor ;) knäppisen :) imorron firar vi honom bara inom familjen med lite paket och go fika och sen tar vi resten utav familjen/släkten på lördag med mer paket och tårta och självklart en sång från min mor som hon brukar göra :)
Min lilla kille börjar bli så stor! :)
Tiden bara rusar iväg ju :)
Ne nu ska jag ta mitt lyckliga liv och mysa med min älskade make ?

Hörs/ Fru S

Ovido - Quiz & Flashcards