Alla inlägg under augusti 2011

Av Madeleine Sundström - 14 augusti 2011 19:50

Japp de stämmer :) imorron ska Elias skolas in på dagis :) spännande att se :) Tänk så stor killen har blivit, redan dax för dagis.. Stanna tiden nu, den går alldeles för fort :)

Idag så har jag tvättat 3 maskiner(USCH), lagat mat för 2(dock bara jag som har ätit), varit förbannad men de försvann efter promenaden.. Gick hem till Sandiz och Elias flickvän Freja :) på kaffe och en massa skitsnack :) Mkt trevligt va de, hamnade även ute i lekparken en stund innan de vart dax för att gå hem och gå ut med vovven och fick sällskap av dom oxå :) De va roligt :) Dock så somnade Elias i vagnen efter halva vägen så han vill inte riktigt sova, men får se om han somnar snart! För övrigt så har helgen rullat på.. Vart hemma hos pappa och Åsa och hälsat på och även varit förbannad ihelgen med!

Jahapp ne finns inge mer och skriva just nu.. ska mysa ner mig under täcket i soffan och kolla på Snålvatten & Jäkelskap :) Så jävla bra, och mkt skratt blir de :)

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 8 augusti 2011 20:28

Denna dag har rullat på fort :) Elias vaknade upp imorse på stråland humör och feberfri :) Efter 3 långa dagar med feber så är den äntligen borta så skönt så :) så imorron tar vi oss ut på en promenad och sen på eftermiddagen så kommer hans pappa hit!

På eftermiddagen idag så fick vi fin besök av Andy,Sandra och Elias blivande flickvän Freja :) Riktigt roligt va de och Elias va nöjd :)

Druckit kaffe och snackat en massa :) Mycket trevligt va de :)

Sen gick dom hem och jag försökte lägga fisen men gick inge bra så han fick vara uppe till kl.20 sen så somnade han :) Så nu sitter jag här framför datan och gör inte så mkt alls! Tar de lugnt och har pratat med Lollo som ska komma hit på torsdag på lite fika och snack :)


En sak kan jag inte förstå är att varför folk ska förändra sig.. Dom visar sig vara en helt annan person när man lär känna dom och sen helt plötsligt så förändras dom.. Varför kan man inte vara den man är och sluta låtsas vara någon annan? Såna personer skrämmer mig!! Jag vill lära känna en person för hur den är och inte för hur den låtsas vara! Tråkigt är de iaf!


Ne nu ska jag mysa ner mig med djuren och titta lite på tv!

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 6 augusti 2011 20:23

Hade verkligen en toppen kväll igår :) Började med att pussa hej då till min son och sen upp och duscha,fixa käk,poppa musik,leta kläder,fixa mig och sen drog jag hem till mamma :) Satt där och pratade på balkongen om allt och jag behövde verkligen de :) va riktigt mysigt och jätte skönt att få prata ur sig lite! Sen gick vi vidare till camillas och mötte upp resten av gänget :) riktigt trevligt va de faktiskt :) fast sen fick jag så satans ont i huvudet och jag försökte verkligen stå ut med den men när klockan va 00:30 så gav jag upp och gick hem istället, skakade av huvudvärken till och med :( usch för de säger jag bara! Men vaknade upp och mådde toppen så de kändes skönt :)

Sonen vaknade upp igår med feber men inte så hög feber så han åkte till sin pappa men idag hade han fortfarande feber och han ville inte äta nått utan bara grät så han fick komma hem istället! Så nu har jag en sjuklingen här hemma som just nu ligger och sover! Han hade 39.1 när han kom hem och fick ge han en alvedon och efter en stund så gick den ner och han va pigg men nu innan han skulle lägga sig så började han kännas varm igen :( så de blir att hålla lite koll på han nu så den inte stiger och blir allt för hög :( mammas lilla plutt :( Hoppas att han vaknar upp imorron och inte har feber! Tycker så synd om honom!

hoppas pappa och Åsa kanske kan komma förbi nått här i veckan och hälsa på mig :) va ju ett tag sen :) men för övrigt så blir de en lugn vecka.. Inte mkt alls som händer faktiskt! jahapp nee nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla lite tv och bara ta de lugnt innan sängen, vet inte hur natten slutar..

 

Elias min underbara son, du är den som gör mig lycklig och glad, Jag älskar dig överallt annat <3

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 4 augusti 2011 20:37

Nu är snart torsdagen över och snart är helgen här, och denna helg så ska Elias hem till sin pappa och jag kommer känna en massa saknad efter min son..

Han är ju klippan i mitt liv ju :)

Vi börjar med att berätta om dagen som har varit innan vi tar om va som händer ihelgen :)

Torsdag: Idag så har vi varit på en promenad ute i de fina vädret i väntan på att bästa mamma/mormor och tom skulle komma hem :)

vidare hem till dom och pratade och hade de mysigt, vart även bjudna på gooooood mat där :) mums mums eller som Elias säger ''NamNam'' :)

Sen följde mamma med oss hem och gjorde oss sällskap när vi skulle ut med hunden :) mkt trevligt va de :) Nu sover skrutten och jag väntar på att Noll tolerans ska börja :) En mkt bra film :)

Imorron när Elias har åkt hem till sin pappa så ska jag städa och diska och laga mat och sen ska jag öppna en öl och fixa mig :) För de blir dricka av imorron och ha trevligt och bara slappna av :) och resten av helgen vet jag inte riktigt vad som händer, de visar sig alltid.. men nått måste hända annars blir jag nästan tokig av tystnaden eftersom jag inte har skrutten hemma som gör en massa ljud och härjar :)

Ja ne undra vad man ska hitta på och skriva om mer? ingen aning faktiskt.. Så de får räcka såhär..

 

Busen min, du är lyckan i mitt liv, du är glädjen i mitt liv, jag älskar dig så otroligt mkt, tänk att du är snart 1½ år, helt sjukt va tiden går fort.. du är inte min lilla bebis längre utan min stora bebis :) Mammas finaste skatt <3

 

Hörs/M

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards