Alla inlägg under mars 2011

Av Madeleine Sundström - 17 mars 2011 20:20

Då har kvällen kommit hit och snart är de helg!

Idag så har de varit en väldigt lugn dag, har inte gjort så mkt faktiskt!

Lekt och myst och underhållt min son och sen så va vi ut på en promenad på nästan 2 timmar :) De va riktigt skönt faktiskt :) förutom att man hade motvind när man började gå och de blåste kallt ibland! haha, men va skönt ändå och Elias han somnade i vagnen så gott :) Han har varit på ett hemskt humör idag så man har verkligen försökt med allt men de är inte mkt som har hjälpt faktiskt!

Men han fick lägga sig en kvart tidigare än normalt men de gör inget eftersom han va ju trött!

Imorron ska vi in till stan och fixa lite ärenden på stan samt så ska jag köpa ett regnskydd till vagnen eftersom pappan inte har gjort de än!!!!! Skapligt irriterande faktiskt! Men men jag får ta mina sista pengar till de, så länge min son får de han behöver så är jag nöjd!

Och imorron så får vi träffa älsklingen min oxå :) ska bli riktigt underbart! Dock så får han en jobbig fm men jag kommer att finnas där för han sen om han behöver prata av sig! Han har även fått en resesäng av sin syster och så har han skaffat en madrass till den så snart ska vi sova där :) För mig blir de andra gången men för Elias blir de första gången :) Men när de blir vi åker dit och sover vet jag inte än :) haha!

och imorron får vi äntligen träffa familjen i Valskog :) har inte träffat dom på 2 dagar nu så de känns tufft :P Saknar ju dom och elias saknar ju sin bästa vän :)

Ne nu har jag skrivit några rader här så nu ska jag återgå till att chatta med min bästa och underbara älskling!

 

Älskar er mina två sötnosar <3

  

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 16 mars 2011 08:01

 

Min älskade, du har fått mig att falla för dig, du har gjort oss så lyckliga!

Att försöka beskriva min kärlek till dig är svårt, men tänkte göra ett försök så du vet hur jag kände för dig förr och hur jag känner nu!

Redan när jag såg dig första gången så visste jag att det fanns någon glöd där mellan oss men vågade aldrig hoppas eftersom de va någon annan som fick dig! Du va den där spralliga och glada killen som alltid fick en glad, och du är den personen än idag!

Åren gick och vi tappade kontakten men någonstans så hittade vi tillbaka när du lämnade henne och sen vart de tyst igen fram tills den 21 Januari 2011!

Du stod där och sa mitt namn och jag vart super lycklig, tror nog ingen har fått så många kramar av mig på så kort tid, vi pratade och pratade och skrattade ihop, jag kände glöden mellan oss då oxå men den va starkare!

Varje gång det piper till i min mobil så hoppas jag på att de är du, jag får tusen fjärilar i magen som flyger därinne!

Efter en sån lång stund så fick jag dig, den 22 Februari 2011!

Du gjorde mitt liv fulländat, det är du och Elias som betyder mest i mitt liv och så kommer de alltid att vara! När du är ledsen så blir jag ledsen men gör mitt bästa för att du ska bli glad! Jag hoppas att jag lyckas göra dig lycklig och att du känner min kärlek jag har till dig är så stark!

Jag brukar aldrig säga dom 3 orden, om jag inte vet att de inte stämmer, men till dig min älskade så kan jag faktiskt säga att JAG ÄLSKAR DIG, du har tagit mig med storm och du har fått mig att falla så för dig, du har tagit emot Elias som ingen annan skulle ha gjort, de är så fint att se er ihop, se hur mkt han verkligen älskar dig! Jag kommer aldrig att släppa taget om dig hand älskling, jag vill vara din och de tänker jag vara! Tack för att du gör oss så lyckliga och att du finns här för oss i tid och otid! Bara du och Elias i mitt hjärta!

 

 

Av Madeleine Sundström - 15 mars 2011 20:21

God kväll!

Fick bli ett litet inlägg nu på kvällen :) Sitter här i soffan och är helt slut efter denna underbara dag!

Bästa Jennie och Melvin kom hit och myste med oss :) barnen sov så dom fick sova klart innan de va dax för promenaden och min kära kom oxå hit och hade med sig några kartonger från bästa Andy :) Taaaack återigen :) så nu kan man få ner lite mer saker :) fast de blir kläder och sängkläder och sånt :P

Ska bli så skönt att flytta, dagisplats är snart ansökt oxå :) Tänk min lilla kille ska börja på dagis, undra vem som kommer ha mest ångest? han eller jag? tror faktiskt jag :)

Dagarna rullar på hur fort som helst och snart är vi inne i april och då fyller min prins hela 1 år :) mammas gohjärta!

men först så ska vi avklara älsklingens födelesdag och Elias bästa kompis Melvin som fyller 2 år :) Va stora dom blir :)

Sitter och väntar på att DH ska börja :) så blir en sen kväll idag med :) men då är min älskling nöjd för då pratar vi ju längre :) Imorron ska vi hem till pappa/morfar/svärfar på kalas för han fyller år :)gammel gubbe ;)

 

Ne nu har jag skrivit några rader, kanske mer imorron får se vilket humör jag är på :)

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 15 mars 2011 07:10

Idag vaknade Elias kl.06 men va så snäll och lät mig att sova vidare till kl.06:35 :) underbart va de :) Igår så va dagen bra :) Bästa Jennie och Melvin kom hit strax efter kl.12 och barnen dom lekte så snällt medans vi drack kaffe :) Elias har blivit riktigt kaxig nu för tiden :P haha Men de är bra att han lär sig att han måste dela med sig av sina leksaker :P Senare så gick vi ut på en promenad med barnen i ungefär 1½ timme :) Älsklingen va med oxå och vovven med :)

 

Idag så vet jag inte vad som händer, får se faktiskt, ska packa lite och så ska man ringa och söka dagis plats :) Usch så stor han har blivit, fan snart 1 år redan :) Och mkt kan han och mkt kan han säga :) mammas fina hjärta!

 

Jaha ne återgå till frukosten och leta fram nr till olika dagisplatser :)

Hörs/M

 

Av Madeleine Sundström - 14 mars 2011 05:23

Tänkte att de va dax att skriva någon rad igen!

 

Helgen har varit helt underbar :) och lördagen va nog den bästa dock att man rätt så trött och slut :P men underbart att bara få ligga i älsklingens famn och bara mysa och titta på tv och ta de lugnt innan de va dax att hämta lillen och återgå till vardagen :)

Igår så va jag och älsklingen och sonen iväg till mejk och kikade lite och hittade en en skylt till Elias rum sen när vi flyttar där de står Lycka och sen så fick han en pyjamas och sen köpte jag en en Te-bag :) Måste bara säga att jag älskar Shabby shic eller hur de nu stavas :P sen efter de så for vi vidare till Valskog för lite kaffe och snack hos bästa fam.Ström, och sen va de bara att åka hem för att älsklingen skulle iväg och jobba kl.18 så jag och elias kopplade in mina högtalar jag hade fått av Jennies pappa (Tack så mkt) och sen dansade vi lite och bara umgicks :) lekte och skrattade tills han vart så trött och gnällig så va bara för honom att få välling och sen sov han :)

Och jag sysselsatt mig med att packa lite grann :) Faaaan va skönt att äntligen slippa detta ställe :) komma närmare till min familj och min älskling och mina vänner :) såååå underbart :) och jag fick ju lägenheten jag ville ha oxå fast jag inte trodde de :) Kunde inte ha blivit bättre, så 1 Maj går flyttlasset härifrån :) Wiiiiiiiiie!

 

Jaha finns inte så mkt att skriva egentligen, jag har en underbar pojkvän och en underbar son, en underbar familj och underbara vänner :) Kan inte bli bättre :) Livet är fulländat :) ÄNTLIGEN! Alla negativa och dåliga vänner är utrensade och bara dom positiva och bra vänner är kvar :) Kan fan inte bli bättre, Jag är så jävla lycklig just nu och de kommer jag att fortsätta med att vara :)

Ne nu tackar jag för mig!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 7 mars 2011 13:53

Äkta vänner!

 

Ja det finns verkligen äkta vänner och så finns det oäkta vänner!

Jag har haft den turen att lyckas hitta en riktig äkta vän, denna vän lärde jag känna via gymnasiet, vi gick i samma engelska ihop och vi hade de alltid skoj på lektionerna :) men sen när vi slutade skolan så tappade vi varandra :( men vi hade lite kontakt iaf, men sen när jag fick Elias så fick vi tillbaka kontakten, vi pratade då och då och sa flera gånger att vi skulle träffas men vart aldrig av, men sen flyttade jag och Elias till våran lägenhet och tillsist så vart de av :) Sen dess så har vi haft kontakt dagligen antingen via mobilen eller fb-chatten eller träffats och umgåtts, Denna tjej heter Jennie och har en underbar son som snart fyller 2 år som är Elias bästa vän :) en man som är helt okey ;) han är verkligen super snäll och de bästa av allt så känner han och dirre varandra sen högstadiet :) Hur skumt är inte de ;) Jennie är inte bara min bästa vän men även min andra halva :) Hon är lik mig på så många sätt och jag vill aldrig förlora hennes vänskap! Ville bara berätta att äkta vänner finns verkligen :) och hon är just en av dom :)

Man ska vara rädd om dom och vårda dom väl och de tänker jag göra oxå :)

 

Och såklart så har jag lyckats hitta min själsfrände :) han är den mest underbaraste killen som går i ett par skor och han gör verkligen mig lycklig och han är verkligen mån om både mig och Elias och accepterar att jag inte orkar träffas varje dag och att Elias kommer först och så himla mkt mer han accepterar som jag inte orkar skriva upp! Trodde jag aldrig skulle våga lita på någon igen men han litar jag på till 110% och han får mig verkligen lycklig och glad!

 

Och så har vi min älskade son som är den som tar upp den mesta tiden av mina dagar och den största biten i mitt hjärta! Jag älskar han så grymt mkt och jag kommer göra allt i min makt för att han ska må bra och få en bra uppväxt!

<3<3<3

 

Ne nu ska jag leka med min son!

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 6 mars 2011 07:08

Det va länge sen man skrev och Andy sa åt mig att skriva några rader här :)

Kan bara säga till den som har varit inne på min blogg att jag tar inte åt mig ett skit av de du säger! Och min son är då ingen horunge utan världens underbaraste barn! Och om du inte vet hela historien om varför jag är ensamstående så skriver jag gärna ut de! jag har inget att dölja! Men man går inte på ett litet barn som aldrig har gjort något ont på jorden! Gå på mig men inte min son! Fan har du inge hjärta i människa!

Jaja va säger man? Det finns då folk till allt! Jag vet varför jag står här och tar hand om min son själv men jag är nöjd så!

Idag är jag glad och Elias mår bra, vi har de bra och de är de som betyder nått!

Aja livet rullar på här hemma, dagarna ser detsamma ut men helgerna ser alltid lika olika ut fast umgås med bästa Fam.Ström och mina älsklingar!

Den 22 Feb så fick jag min älskling :) Efter 1 månad dejtande så bestämde vi de för att ta steget :) Vi känner ju varandra från förr men samtidigt så har han förändrats en hel del :) Mkt gladare och mkt roligare och så underbar :)

 

Idag är det Elias 11-Månadersdag :) hurra hurra för nästa månad är de hans 1-årsdag :)

 

Ne nu ska jag ta och leka med min son!

 

Hörs

Ovido - Quiz & Flashcards