Alla inlägg den 21 mars 2011

Av Madeleine Sundström - 21 mars 2011 08:44

Jaha då va helgen förbi igen och en ny vecka här och ännu en vecka närmare Elias 1-årsdag! Helt sjukt! Denna vecka så blir de inte så mkt! städa,diska,laga mat,mysa med prinsen min och såklart en massa bus och lek! Och denna vecka så är de 2 födelsedagar oxå :) Först så fyller min älskade år på tisdag och sen på onsdag så fyller Elias bästa vän 2 år :) så på söndag ska vi på kalas :)

denna helg rasade förbi med en jävla fart må jag säga, va in till stan och gjorde en massa ärenden och köpte regnskydd till vagnen och sen så for vi iväg till v-ås :) och de slutade med en ny data för min del :) överlycklig! Med lite hjälp så betalar jag den på månadsbetalning :) Tack mina älskade vänner! :) och i lördags så hamnade vi örebro så de vart en hel dag där! Slutade med att vi hade 2 barn i bilen för Melvin ville åka med oss :) och såklart fick han de! Igår så va vi i valskog och drack kaffe och snackade en massa shit och gick på en låång promenad!

En underbar helg med andra ord, men tror nog att de dröjer en stund innan jag vill springa runt i en massa affärer igen :P haha! eller? ;)

 

Jahapp nee nu har jag skrivit en rad här, så nu ska jag försöka dammsuga klart denna lägenhet om min son vill tillåta de dvs!

 

Älskar er så otroligt mkt mina älskade Prinsar! Ni är dom bästa jag har och det är ni som gör mig så otroligt lycklig! <3

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards