Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Madeleine Sundström - 16 mars 2011 08:01

 

Min älskade, du har fått mig att falla för dig, du har gjort oss så lyckliga!

Att försöka beskriva min kärlek till dig är svårt, men tänkte göra ett försök så du vet hur jag kände för dig förr och hur jag känner nu!

Redan när jag såg dig första gången så visste jag att det fanns någon glöd där mellan oss men vågade aldrig hoppas eftersom de va någon annan som fick dig! Du va den där spralliga och glada killen som alltid fick en glad, och du är den personen än idag!

Åren gick och vi tappade kontakten men någonstans så hittade vi tillbaka när du lämnade henne och sen vart de tyst igen fram tills den 21 Januari 2011!

Du stod där och sa mitt namn och jag vart super lycklig, tror nog ingen har fått så många kramar av mig på så kort tid, vi pratade och pratade och skrattade ihop, jag kände glöden mellan oss då oxå men den va starkare!

Varje gång det piper till i min mobil så hoppas jag på att de är du, jag får tusen fjärilar i magen som flyger därinne!

Efter en sån lång stund så fick jag dig, den 22 Februari 2011!

Du gjorde mitt liv fulländat, det är du och Elias som betyder mest i mitt liv och så kommer de alltid att vara! När du är ledsen så blir jag ledsen men gör mitt bästa för att du ska bli glad! Jag hoppas att jag lyckas göra dig lycklig och att du känner min kärlek jag har till dig är så stark!

Jag brukar aldrig säga dom 3 orden, om jag inte vet att de inte stämmer, men till dig min älskade så kan jag faktiskt säga att JAG ÄLSKAR DIG, du har tagit mig med storm och du har fått mig att falla så för dig, du har tagit emot Elias som ingen annan skulle ha gjort, de är så fint att se er ihop, se hur mkt han verkligen älskar dig! Jag kommer aldrig att släppa taget om dig hand älskling, jag vill vara din och de tänker jag vara! Tack för att du gör oss så lyckliga och att du finns här för oss i tid och otid! Bara du och Elias i mitt hjärta!

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards