Alla inlägg under september 2011

Av Madeleine Sundström - 3 september 2011 19:48

God kväll!

Jag vill skriva om en sak som vi satt och diskuterade om igår.. Har suttit och funderat på det länge!

 

När jag va liten och gick i kanske tredje klass eller fjärde klass, (minns inte riktigt) så vart jag mobbad, dom va ungefär 7 personer som stod runt mig och höll fast mig medans en annan slog mig, drog mig i håret osv! När jag gick i högstadiet så vart jag även då mobbad, jag vart kallad för fula ord och bara för att jag va lite runt så va jag tjock och vart kallad för tjockis,fettis,gris osv.. När jag börjar ullvi så trodde jag att de skulle ändras eftersom jag som alla andra hade vuxit upp.. Första terminen va bra för då hade jag en killkompis att umgås med men sen hoppade han av och jag började umgås med 2-3 tjejer i klassen och de gick skit bra och vi hade kul och jag mådde bra, men en efter en flyttade eller slutade så där stod jag själv.. Innan sista året på ullvi skulle börja så tvekade jag om jag skulle fortsätta eller om jag skulle hoppa av.. Jag vart mobbad på ett annat sätt.. Inte sättet att bli kallad fula ord osv, nej utan jag vart utstött istället.. jag hade ingen.. jag åt nästan aldrig i skolan.. Den enda gången jag hade någon att umgås med va när jag hade matte eller engelska! Jag pratade med lärarna och kurator och lyckades ta mig igen hela sista året, kunde stå där på balkongen med studentmössan på och känna mig stolt, stolt över mig själv att jag tog mig igenom så mkt, jag klarade av de!

Jag har gått igenom mkt, jag har aldrig haft många vänner, jag har oftast fått stått själv och fått tagit emot så mkt skit! Jag tycker inte att folk ska behöva bli utsatta för sånt som jag vart eller mobbning överhuvudtaget.. Mobbningar kan ta vissa ungas liv men det kan även förstöra livet för många unga som vuxna! Jag mådde dåligt, jag mår dåligt än idag när jag tänker tillbaka på hur man har blivit behandlad!

Jag tycker folk ska ta och tänka om och sluta mobba för de är hemskt.. Jag är en tjej med känslor och hjärta jag med..

Likdant gäller det med att bli utnyttjad, någon leker med ens känslor, visa vara en person men ändrar sig till en annan person osv.. ALLA har känslor och alla har ett hjärta! vissa kanske inte visar det att man blir sårad men man blir det, innerst inne så blir man de..

Jag har själv blivit utnyttjad, någon har lekt med mig, ljugit för mig, förändrat sig, försökt att äga mig osv... Även det är inge roligt! Är det konstigt att man knappt vågar lita längre, är de konstigt att man knappt ens vågar träffa någon? Nej det är de inte, jag har blivit så sårad och jag vågar inte lita på folk, jag tror inte att den rätta finns längre.. Kanske kan börja tro på de om de verkligen händer!

Jag har en dröm och den tänker jag fortsätta att drömma efter och den kommer nog att förbli en dröm!

 

Men till er alla som mobbar eller har mobbat så tänk efter hur ni skulle må om någon skulle göra så mot er.. Och likadant gäller de er som leker med andras känslor!

 

Det va allt för mig..

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 2 september 2011 11:44

Japp de är man, hela helgen till och med och de va nu ungefär över 3 veckor sen jag va de så de känns lite konstigt att veta att min lilla prins inte kommer hem förrän på söndag!

Ikväll ska vi hem till morbror och hans tjej på middag :) riktigt trevligt :) sist jag va dit bjuden på mat va när jag väntade Elias och hon skulle ha ljusparty men då kunde jag tyvärr inte käka nått för jag hade förvärkar som hade börjat på morgonkvisten och hållt på hela dagen och kvällen! Så hungern fanns inte, trodde redan då att prinsen skulle komma men värkarna avtog och han stannade inne till 12 dagar efter bf haha :P

Så nu ska de bli riktigt skoj :) Så ikväll höjer vi glasen och säger skål ;) iaf lite grann :)

                                               

Snart ska man iväg och handla hem lite blöjor,mat osv.. så man klarar sig denna månad oxå så vi inte svälter! Ska till och med åka och handla i Mamma och Toms fina raggarbil :) Har aldrig åkt i den tidigare så de blir första gången :)

 

Måste säga en sak som gör så ont i mitt hjärta!

Jag struntar i om en person struntar i mig men att strunta i min son som va så fast vid personen gör så ont i mig! Jag såg hur ledsen min son vart när han såg honom/henne.. Vad som än händer vänskap liksom förhållande så kan man bara inte lämna ett litet barn och strunta i den! Små barn kan inte glömma lika bra som vi gör! Men den personen som sårar mitt barn, MIN son, den kan lika gärna dra! Kan man inte bete sig som en vuxen människa så vill jag inte ha med personen att göra! Tyvärr men de är då sant! Jag gör de för att jag vet hur sårad min son vart när personen bara gick förbi och jag kommer alltid att skydda min son från allt ont och alla onda människor! MIN SON - MITT ALLT!

 

Jag älskar dig min son

Jag kommer att göra allt för

att skydda dig, för att du ska

må bra, för att du ska slippa

känna smärta!

Du och jag mot världen!

 

Ne nu måste jag skynda mig, mamma kanske hör av sig snart och då måste jag vara klar och inte kan jag åka med en handduk på huvudet och smink överallt i ansiktet ne fyfan.. Detta måste fixas ;)

 

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 1 september 2011 19:38

God kväll, god kväll :)

Nu ligger Elias för natten och jag kollar på halv 8 och tar de lugnt :) Idag har han varit lite jävlig och lite små gnällig när han inte har fått som han vill så de har resulterat med huvudvärk typ hela eftermiddagen!

Har även packat hans väska eftersom han ska till sin pappa imorron och kommer hem på söndag eftermiddag! Usch jag hatar att vara ifrån honom men vet att han har de bra! Idag gick de bättre att lämna han på dagis, han grät inte men såg ledsamt ut när han tittade på mig, men sen gick de bra och han hade varit på toppen humör :) Och blev överlycklig när jag kom och hämtade honom :) fast de blir han varje dag :)

Imorron är det fredag och då är Elias ledig från dagis så vi ska ta en mysig förmiddag innan han åker och sen så ska jag in i duschen, snygga till mig, och hitta nå kläder, för imorron ska jag hem till min morbror och hans tjej på middag :) så de blir roligt :) jahapp ne nu har jag gett er en liten uppdatering så nu ska jag kika runt lite på nätet samt kolla på tv! Ha en fortsatt trevlig kväll!

 

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards