Alla inlägg den 14 september 2011

Av Madeleine Sundström - 14 september 2011 20:14

Vissa folk behöver verkligen växa upp... Förstår inte varför vissa folk måste blanda sig i någon annas liv istället för att lägga den energi på sitt eget liv..

Alldeles för många lägger sig i andras liv och snackar skit osv.. Lägg av med de och lägg energin på er själva istället!!!!

Jag va en sån person förut som la mig i andras liv men jag har fan vuxit upp, jag går inte runt och snackar skit.. Man växer upp... Tänkte först skriva att man växer med åldern men det är fan då inte sant utan nee man växer mer upp när man blir förälder.. Det gjorde jag.. För nu lägger jag min energi på min son istället.. Snacka skit och håna folk och lägga sig i någon annas liv är då omoget.. Ne fan.. Vet hur många som helst som skulle behöva växa upp och skaffa sig ett eget liv..

Men jag har funderat på de där mkt varför folk egentligen lägger sig och snackar skit..

Är folk avundsjuka på andras liv eller va fan är de för fel på dom? jadu det är nått man aldrig kommer att veta!


Jag lever mitt liv tillsammans med min underbara son och jag lägger den energin på honom med en massa bus,lek,mys och promenader! När han sover så tar jag det lugnt och när han är hos sin pappa så försöker jag sysselsätta mig.. Jag går inte runt och snaackar en massa skit.. Det är nått jag har vuxit ifrån.. För mig är det omoget och jag erkänner att jag själv va omogen som höll på men jag valde att växa upp och bli en bättre människa och det är jag idag, mkt tack vare min son och mkt mkt tack vare min mamma som har lärt mig vad som är rätt och fel.. Misstag måste man få göra men man måste lära sig utav dom med annars kommer man ingenstans utan man står bara och stampar på samma ställe hela tiden..

Ja nu har jag fått de ur skallen som jag har legat och tänkt på nu bra länge!


Imorron så ska prinsen tillbaka till dagis och jag tror nog att han längtar :) Han njöt verkligen efter promenaden idag :) Och sen denna helg är det hans pappas helg igen och nu ska han även hämta honom på dagis på fredag så jag lämnar honom där som vanlig halv 9 och sen så träffar jag inte honom förrän på söndag runt 16 :( kommer sakna ihjäl mig efter min skrutt då ju.. Och helgen blir ju så lång när han är där.. Tiden går så himla sakta.. Jahapp ne nu ska jag ta mig lite glass och mysa ner mig i soffan! Ha de gött!


Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards