Alla inlägg den 8 september 2015

Av Madeleine Sundström - 8 september 2015 09:26

Idag kör vi en mys dag hemma :) ingen av barnen ville till dagis utan dom ville vara hemma och leka och mysa med sin mamma :) och självklart får dom de :) jag är ju ändå mammaledig ett år till så lika bra att passa på ;)
Igår så åkte vi in till mamma och tom och hälsade på :) dom kom hem från Turkiet igår och hade presenter till barnen och gissa om dom vart söta? :) va verkligen skönt att träffa dom och barnen hade saknat dom jätte mkt :) så nu är ordningen återställt igen ;)
Om en vecka så fyller vår vackra dotter 2 år :) Gud va fort tiden har gått och hon har blivit så stor, och ju äldre hon blir desto värre blir ju hennes trots ;) men hon är underbar ändå!
Igår så körde man städning här hemma samt bäddade rent i alla sängar och tvättade upp alla sängkläder samt filtar så idag tvättar jag kläder istället ;) körde igång en mörk maskin imorse så den är väl snart klar :) blir nog två mörka och en ljus idag :) just nu ligger mini och sover och dom stora bygger tågbana ihop :) ska snart plocka ur diskmaskinen och plocka i den! För övrigt så blir de bara en massa mys med mina älskade barn idag ?

Hörs/ Fru S

Ovido - Quiz & Flashcards