Alla inlägg den 14 maj 2011

HTC

Av Madeleine Sundström - 14 maj 2011 10:45

Jaha då va man ägare till en htc tele :) tack vare min älskling som va så trött på min tele som min son hade sönder förra veckan!  och jag vart så trött på hans tjat så till slut så tackade jag JA till att ta över hans! Tack älskling, det betyder så otroligt mkt <3

Nåja nog om de :) Igår så tog vi oss en promenad med dino efter maten ner till svärföräldrarn dock så va inte svärfar hemma men då passade älsklingen på att ta hans telefon :P Va inte så populärt kanske men men :P elias tyckte de va jätte kul, sprang och pratade och hittade lite leksaker och va ute på balkongen och tittade på alla som gick förbi :) sen gick vi vidare till cadillacen och åkte hem till far och åsa! Drack kaffe och laddade telefonen och snackade en massa och jagade elias som va överallt och ingenstans :P och han är ett riktigt pratmonster :P

Senare på kvällen så somnade Elias och vi passade på och spela lite crocket innan for hemåt, de tog några timmar om man säger så men vi fick oss mkt skratt iaf :) Kom hem kl.00 då vart de direkt i sängs för oss alla!

 

Idag ska vi åka till linde på Crusing, Elias första åktur i ett crusingled :) Så blir att packa väska och hoppa in i duschen och sen laga mat, Lövbiff,kryddiga strips (som jag säger att dom heter) och sås :) sen blir de att åka till kolsva för att möta upp resten av folket som oxå ska dit :)

 

Och imorron ska Elias hem till sin pappa på timmar igen så då ska jag passa på och storstäda här hemma! Måste sysselsätta mig så jag inte saknar ihjäl mig efter min son ju, så tyst och tomt utan mitt lilla hjärta när han inte är hemma, turen är väl de att han är hemma väldigt mkt och de är väldigt skönt! Älskar att umgås med min son och ha han hemma, visst vi kan vara osams men jag älskar han överallt annat! Ne in i duschen medans Elias sover!

 

Älskar dig min underbara Christoffer, Kommer aldrig att släppa taget om dig <3

Höres/M

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards