Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Madeleine Sundström - 9 maj 2011 16:10

Fick visst bli ett inlägg till idag :)

Vi har nyss kommit hem och Elias han härjar för fullt här hemma :)

När älsklingen kom över till oss imorse så tog vi på oss kläderna och gick ut på stan en vända och sen fick Elias leka lite!

Lagade lite mat och käkade och sen satt vi i soffan och myste lite alla 3 :) innan vi for ut på en liten promenad innan älsklingen skulle hem och hämta cykeln och cykla iväg till jobbet!

vi gick med han en sväng eftersom Elias somnade så vi sa hejdå på stan istället för här utanför :)

Jag gick runt på stan tills Elias vaknade sen vandrade vi hemåt igen! nu ska vi inte göra så mkt mer utan att leka och busa och Elias ska käka kvällsmat snart och jag ska nog ta hand om disken snart! Så man har den borta iaf :)

 

Christoffer: Du är den som alltid har haft en speciell plats i mitt hjärta sen vi lärde känna varandra! Vi är två som hör ihop! Du får mig alltid att skratta och le och du gör mig så otroligt lycklig! Du är så underbar mot både mig och Elias!

Älskar dig så otroligt mkt mitt hjärta <3

 

Elias min älskade son, jag kommer att göra allt för dig, allt för att du ska må bra och ha de bra! Att få vara din mamma gör mig så lycklig, du är mammas allt!

Jag älskar dig så otroligt mkt <3

Hörs/M

Av Madeleine Sundström - 9 maj 2011 06:59

Denna helg har ju varit super bra :) Skit rolig :) I fredags så åkte vi till strängnäs eller hur de svavas för att titta på en raggarbil till älsklingen min! fastnade direkt för en och den bestämde han sig på! Åkte vidare hem för att hämta lite grejer och sen vidare till morsan där vi alla satt och väntade på svar om han skulle få hämta bilen dagen efter (Lördag) efter bra länge så fick han ett samtal och han vart skit glad, skuttade och hade sig :) beskedet va alltså bra :)

Vi kom hem till kl.21 ungefär och sen va de nästan läggdax så man orkade med dagen :)

i lördags så va det crusingdax :) så man har väntat och längtat :) medans älsklingen och Nisse drog iväg för att hämta bilen så packade jag elias väska och sen for vi ner på stan :) men först över till mamma för att lämna väskan eftersom hon skulle vara barnvakt så jag kunde roa mig och ladda batterierna :) Tack mamma :)

älskling dök upp,drog till kolsva,tvättade och städade ur bilen,vidare till stan, hem och duscha och fixa sig och sen ner i bilen sen va man igång :) fy satan vilken rolig kväll :) förutom en grej senare på kvällen.. Att folk inte bara kan gå vidare och strunta i vad min älskling köper sig för bil och vad vi gör, jadu nyfikna människor! tycker nog att denna person ska försöka hålla sitt förhållande vid liv istället och ta reda på saker och ting, för vi fick veta mkt men inget jag tänker varken lägga mig i eller skriva ut för vet ni varför? Jag struntar i denna person, det har jag gjort länge, glömt allt som har med denna person att göra! Så vet ni så nu ska jag fortsätta skriva om kvällen för personen är glömd till och med från min älsklings sida! En sak till som kommer så blir de polisanmälan bara så du vet lilla du!!!!!

aja åter till lördagen! åkte runt, träffade far min och sen en massa folk, åkte hem till älsklingen runt 21 för då skulle han få börja dricka :) men lyckades hitta chafför så vi va ute till strax efter 02 någon gång! Sen va de bara hem och mysa fast med en hund i mellan oss :) men de va mysigt för det!

Igår så va vi nog alla helt slut! vaknade tidigt och tog oss en promenad för att köpa lite dricka och chips :) sen låg vi bara i soffan och myste och verkligen hade de skönt, sen ringde mamma att hon va på väg över med Elias sen så va allt åter till verkligheten :) Över till kolsva och firade farfar och sen hem och lägga lillfisen och sen för att lägga mig själv :)

Idag är det måndag och nu ska jag ta och fixa mig lite frukost för att sedan mysa i soffan med lillkillen innan han ska ha frukost! Idag ska vi ta oss ut hade jag bestämt mig och så blir de nog :) Måste ta vara på solen men innan dess så blir det att laga mat till mig och mina älsklingar :) hemmagjorda pannbiffar och hemmagjord sås och potatis :)

Nee frukost time! Nu vet ni lite om min helg idag!

 

''Jag är en riktig raggare,raggare,raggar och en riktig artontaggare....'''

Den ägde i bilen ;) Jag och Nisse härjade som tusan och såklart så fick ju små grodorna vara med oxå en stund ;)

 

Älskar min lilla fina familj, ni är dom som gör mig så otroligt lycklig! <3

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards