Alla inlägg den 29 juli 2011

Av Madeleine Sundström - 29 juli 2011 20:26

Idag så va vi iväg på kalas :) Va och firade min brorson Leo för han fyllde 2 år här i juli :) Gott med fika och kul att träffa barnen och familjen :) Elias han satt mest och lekte för sig själv eller hängde med mig eller hade mys med morbror Rickard :) Sen for vi hemåt och pappa/morfar tog Elias och jag tog bilbarnstolen och sen hem :) Sa hej då till pappa/morfar och gav Elias mat och lagade mat till mig själv, fick inte i mig så mkt men nått fick jag alltid i mig! Sen har vi bara haft en massa bus och mys dag :) Va ut på en promenad med dino och träffade på Sandiz och hennes söta dotter Freja och Andy :) Trevligt vart lite prat innan vi gick vidare :) sen hem och kolla lite tv innan kvällsmaten och sen skulle skrutten duscha och de vart blött överallt och sen va de läggdax för han! Så nu sover han medans en annan ligger nerbäddad i soffan och bara tar de lugnt, väntar på att en film ska börja på tv! Denna helg verkar de inte hända så mkt, om jag får chansa så blir de en hemma helg...

 

Jag är så otroligt tacksam över att jag har Elias, jag har fått en sån fin och underbar son, när allt känns tungt så lyfter han upp mitt leende genom att skratta eller krama mig eller bara ger mig ett leende, vet inte vad jag skulle göra utan honom! Allt jag ville ge honom förut va att hans föräldrar skulle leva ihop men hans pappa hade andra tankar och jag misslyckades med de jag ville ge han så sen dess så har jag gjort allt i min makt för att han ska få en bra uppfostran, ett bra liv, en bra kontakt med min familj! Och de hoppas jag med att jag har lyckats med, han är mitt allt och han vill jag ge allt.. Jag älskar min son så otroligt mkt, han är min lilla stjärna, min fina lilla gosse!

 

Ne nu ska jag sluta skriva innan alla mina tankar kommer upp :P skriver av mig dom i min dagbok hemma istället! För mkt personliga saker som jag inte vill dra upp här! Trevlig helg!

 

Hörs/M

Ovido - Quiz & Flashcards